Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Attraktions lagen

Du är vad du tänker

Har du någon gång i livet känt att allting bara går fel. Allting är negativt. Livet går i en ond cirkel.  Negativa  tankar som hela tiden gnager i huvudet. Som vart ska livet ta vägen, varför mår jag dåligt, varför drabbas jag, varför fick jag inte, också vidare. Du känner att grubblerierna har tagit dig i  besittning.  Men gråt inte över spilld mjölk. För det är endast du, och ingen annan. Som kan förändra, ditt sätt att tänka. Genom lagen av attraktion.

 Lagen av attraktion

Nu ska jag berätta om lagen av attraktion. Ur mitt perspektiv och tolkning.  Enligt min tolkning av lagen av attraktion. Så innebär den att bemästra och kontrollera sina tankar. Samtidigt att våga tro på sin intuition  Och attrahera in exempelvis flöden av kärlek, energi, Styrka, positivitet. Men framför allt skapa positiva  energiflöden. Genom tankens kraft. Med bestämdhet och inre tro. Skapa din egen magi i livet. För att sedan ta emot med tacksamhet. Ett tips är att ge dina tankar positiv motion. Genom att varje morgon när du vaknar läsa denna dikt.

 En ny dag begynner med  mycket  kärlek, energi och tacksamhet. Idag tar jag med  glädje emot det nya möjligheterna. Som kommer till mig. Dessa möjligheter kommer ge mig  både kraft, mod, styrka och energi.

Med det önskar jag alla en riktigt fin höstdag.

Många hälsningar Sylvia, Elisabeth Lindholm

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan