Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Veckans Spådom

Veckans Spådom

 

Måndag

Kärlek/relationer

Idag kommer du möta kärlek från din omgivning. Det kommer in en person som pockar på din uppmärksamhet. Vilket kommer göra dig positivt överraskad.

Karriär/ arbete

Idag kommer du få gottgörelse. Det anländer en person, från ett minst oväntat håll. Som har kunskaper i ett speciellt område. Som kommer kunna hjälpa dig.

Pengar /ekonomi

Idag kommer det ett gott besked gällande ekonomi. Det är som du får en reell skjuts framåt. Viket gör att du kan sova gott. Kanske till och med unna dig något speciellt.

Övrigt

Du kanske känner att du äger världen. Men låt inte det inte bli för mycket av det goda. Det du gör idag kan ge skickliga resultat. Det kommer göra dig en till en vinnare längre fram. Men då behöver du ta rätt beslut.

Tisdag

Kärlek/relationer

Idag kommer du träffa en person. Som får dina känslor att springa ut i blom. Du får en positiv chock. Njut av dennas närvaro. För denna person kommer kunna ge dig positiv energi.

Karriär/ arbete

Idag kommer du känna att du står stadigt på jorden. Saker blir gjorda. Du har full kontroll och allt går precis som planerat. En riktigt bra dag arbetsmässigt.

Pengar /ekonomi

Idag har du avslutat något som varit en riktig energislukare.  Den sista biten är på plats. Det är som du dammsugit upp dammråttorna. Vilket gör att du kan slappna av och njuta av stunden.

Övrigt

Idag kommer du känna dig nöjd med ditt arbete. Du har fått vetskap i ett problem. Som gör att du får tillbaka kontrollen. Vilket skapar ett inre lugn.

Onsdag

Kärlek/relationer

Idag är du inte överens med dig själv, eller någon annan.  Vilket ger dig en känsla av irritation. Kanske du behöver tid för dig själv och fundera på vad som gör dig uppretad.

Karriär/ arbete

Idag känns det som du dagdrömmer. Dina tankar är någon annanstans. Det är som du driver fram utan stöd. Be om hjälp i stället. För då blir det lättare att ta dig framåt.

 Pengar /ekonomi

Idag kommer det någon med ett erbjudande. Kanske det är dags att starta ett nytt samarbete. För det kan bli en riktigt bra lösning. Som kan gynna din framtida ekonomi.

Övrigt

Fundera på vad som kan ge dig lycka. Ta tacksamt emot den hjälp som under dagen kommer till dig. Du är inte ensam längre. Det finns många andra runt omkring dig. Du har rätt i mycket. Men kanske inte i allt.

 

Torsdag

Kärlek/relationer

Du kommer få ett besked. Som du inte väntat på. Kanske en kärleksförklaring. Men från helt fel person. Vilket gör att du vill sjunka genom jorden. Men du lyckas löser det med bravur.

Karriär/ arbete

Idag kommer du få beröm för ett välgjort arbete. Ta tacksamt emot berömmet.  För det har du gjort dig väl förtjänt av. Känn dig nöjd med dig själv och din insats.

Pengar /ekonomi

Idag känns det som du inte behöver något speciellt. Utan bara det vardagliga. Vilket får dig känna dig nöjd med ekonomin.  Kanske du får en oväntat extra inkomst.

Övrigt

Även om dagen börjar i stormande känslor. Kommer du få ett lugn inom dig. Men samtidigt får du svar på en fråga. Ett svar som kommer göra dig fri.  Vilket leder till att  du kan fokusera på livets mål.

Fredag

Kärlek/relationer

Idag känns det som du drömmer dig bort. Det är som du har  fastnat i gamla känslor. Men nu är tiden inne för att släppa det förflutna. Detta för att leva helt och fullt ut i nuet.

Karriär/ arbete

Idag flyter livet på i sin gilla gång. Men samtidigt är det dags att ge en person beröm. Du kan verkligen vara ett stöd för en person.  Så var lyhörd och en god lyssnare.

Pengar /ekonomi

Idag behöver du något för att må bra. Så var inte rädd att köpa det du önskar. För det kommer göra dig gott. Kanske du ska ge någon i din omgivning något speciellt.

Övrigt

Världen står idag öppen för dig. Du är väl förtjänt en vila. Kanske du ska hitta på något roligt. Något som ger dig energi. Då du är välvärd det med tanke på allt du varit med om under denna dag.

 

Lämna ett svar

Till startsidan