Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängelns filosofi

Ängelns filosofi

Hur skulle världen vara om det inte fanns några tankar. Hur vore livet utan det förflutna och utan framtiden. Om det bara fanns ett här och ett nu. Då tid och rum smälter samman till en konstant evighet. Skulle då dagens stress överhuvudtaget finnas. Kanske livet skulle bli lättare att leva. Jag har ofta tänkt på hur många gånger som jag sagt och byggt upp en framtid. Eller hur jag nostalgiskt tittat tillbaka på det förflutna. Ibland har det förflutna varit så skrämmande och väkträdslor hos mig. Eller hur jag med olika löften från andra. Byggt upp en framtidsdröm. Som sedan krossats med besvikelse. Därför har jag lärt mig att leva i nuet. Se livet precis som det är. Men försöker göra det bästa av varje dag. Hitta de små positiva bitarna som ger värde i livet.

Orden flödar som aldrig förr

Jag har öppnat en dörr till framtiden. Genom att leva i det ständiga nuet. Jag har en teori om att hela livet inte är förutbestämt. Utan att det alltid finns en styrka. I att vilja komma till ett mål. För önskan kan ta dig precis vart du vill i livet. För alla våra tankar kan skapa problem. Men tankarna kan även lösa problem. Alla våra tankar, våra idéer och våra egenheter. Betyder något i det verkliga livet. Det är du som bestämmer över ditt liv. Fast alla har en inverka på varandra.

 

Den nya tiden

För den nya tiden är här där alla har en plats och en betydelse. Så stå på dig och tro på din inre styrka. För om du kan se magin i att finnas till och betyda något. Så har du funnit din plats och uppgift på denna jord. Älska med kärlek, med lust, med hopp. Så kommer du finna att livet är fullt med kärlek. Universums största kraft är kärleken. Den finns i alltet.  Den kan vinna över alla negativa krafter som sveper fram i världen. Tro på din inre styrka och kraften kommer vara med dig.  

Lämna ett svar

Till startsidan