Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängelns Filosofi

Ängels filosofi

Jag rusar fram i fart. Kör mil på mil och möter skogen i all dess prakt. Möter färgsprakande kvälls himlar. Dessa upplevelser skapar ro, i själens inre bo. Nuvarande mil på skogens väg ger känsla av frihet men samtidigt kontroll.  En känsla av att äga vägen. Du har full styrning och en kontroll. Du styr ditt fordon. Dit du vill i världen. Du lycka en känsla av glädje. Men framför allt frihet att leva precis som du vill. Allt bara flyter på men samtidigt har jag glömt bort  fritid och att leva fullt ut.

Men plötsligt

Men plötsligt blir det bara stopp. Kroppen blir i upplösningstillstånd. Du tappar kontrollen. Då är det som livet passerar i revy. Du förstår inte,  varför du abrupt tappade all energi. Men då går det upp ett ljus. Kanske du behöver en paus. Den kontroll som du trodde var nödvändig och så viktig. Kanske egentligen inte du är i behov av. Detta är en illusion kanske  en tanke som du själv bara har skapat i ditt sinne.  För vissa saker går inte att förutse. Men ett problem går alltid att lösa. Även om det ser nattsvart ut just nu. Så är det bäst att släppa problemet. Leva i nuet och hämta energi hos dina närmaste. Eller ge tid åt dig själv. För att söka efter svar i din vardag. Då kommer lösningen till dig. Serverat som på ett fat av rent silver.

Livets Lärdom

Vissa dagar kan uppfattas svåra och långa. Medan andra dagar kan upplevas utmärkta. Det är livets eviga  gång.  Men om situationer återkommer. Ta tid och fundera på varför det återupprepar sig. Du har oftast svaret  själv på denna fråga.  Annars börja läsa och     skaffa kunskap.  Så kommer du hitta svarat. Tro på din inre kraft. Var aldrig rädd och fråga någon   om hjälp. För om det finns kärlek till livet. Finns det hopp för framtiden. Du är med och kan  påverka din framtid. Genom att ta beslut. Om hur ditt liv ska vara.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan