Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängel Budskap (bild 3 )

            Äventyr

Dina känslor rusar i höjden. Då du kommer möta en person från ditt förflutna. Denna kommer röra om i ditt liv. Kanske det blir ett möte med möjligheter. Då ni är på samma våglängd. Men så är det upp till dig. Att bestämma hur detta ska bli i framtiden. Men känslorna kommer berusa ditt sinne. Kanske detta leder till ett beslut gällande din framtid. Dags att skapa nytt i livet. För det kommer nya händelse som skapar möjligheter.

           Belåtenhet

När känslor rusar som en storm är det svårt. Att förstå varför och i vilket syfte. Men samtidigt är det nödvändigt. För att få dig att vakna. För att på samma gång se möjlighet i allt som sker. Men detta är som att vakna ur en dröm. Då du får ut en riktig känsla av tillfredsställelse. Du kan känna dig nöjd med besluten. För du har gjort helt rätt.

                Tacksamhet

Nu är tiden inne för att lyssna inåt. Känna tillit och trygghet till universum. Känna tacksamhet för att allt löste sig. Men även för att det blev ett riktigt bra resultat. Nu finns det tid till familj och vänner. Nu kan du slappna av och ämna tid till livets välbehag. Samt njuta av livets frukter  med tacksamhet.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan