Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängel Budskap ( Bild 5 )

       Klarhet

Det ligger en tjock dimma på marken. Molnen skymmer solen. Samtidigt skapar dimridån små figurer. Du står mitt i dunklet. Men så bryter en solstråle sig genom molnen. Som skingrar dimman. Vilket gör att du ser saker i ett annat ljus. Du förstår exakt precis i denna stund. Hur du kan lösa situationen. Det står glasklart svaret finns precis framför dig. Vilket ger dig frihet och skapar nytt hopp.

        Läkande

Problemet löser sig eller omformas till lösningar. Som öppnar upp till helande processer. Du kommer kunna slappna av och blir lugn. Känna hur du läker inombords. Du kan känna tryggheten i allt som sker. För allt som händer ger dig läkning och försoning. Du kan andas ut, och känna styrka i både kropp och själ.

         Vänlighet

Problem som kommer till dig nu. Ska du lösa  med kärlekens kraft. Du ska inte vara hård emot dig själv. Utan omfamna dig själv. Öppna ditt sinne för kärlek. Ta emot strömmar av kärlekens ord. Ge din flödesenergi får då en knuff framåt. Släpp rädslan av att inte duga. Då du duger precis som du är. Men framför allt var vänlig emot dig själv. Känn hur kärleken flödar genom dig.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan