Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängel Budskap (Bild 6)

 

     Flexibilitet

Var din egen konstnär. Du kan känna igen dig i allt du tillverkar i bildernas värld. När det kommer till tankar och känslor. Kanske ett dåligt bemötande kan vara orsaken. Till din känsla. Eller om ett annat bemötande kan ge dig. Ett vackert och energirikt minne.  Var öppen och bemöt dina tankar med ödmjukhet. Men ibland ska du granska dina tankar. Kanske svaret redan finns hos dig. Var flexibel och titta på hela dig. Utan att vara kritisk emot dig själv.  Försök att bara var neutral. Se saker som de är, kanske det finns något positivt att hitta i din erfarenhet.

 

        Rening

Nu är tiden inne för att rensa, rena och släppa. Sådant som du inte behöver mera. Släppa saker som skett i det förflutna. För att kunna tänka och vara i nuet. För livet är fullt med nya saker. Att blöta och stöta det förflutna. Eller oroa sig inför framtiden. Kommer att ta för mycket av din tid. Men även din energi. Accepterar dig själv fullt ut. För då kommer du få en känsla av harmoni och balans.

       Förtroende

Det är dags att få förtroende för dig själv. Lita på att du klarar av saker. Men även ändra tankar, dina känslor och sinnen. Det kan förändra ditt liv för evigt. Skapa en omgivning med tilltro och kärlek omkring dig. Ta bort personer som kräver din energi. Du ska inte tillåta andra trampa på dig. Då är de inte värda ditt sällskap. Du äger din tid. Du duger precis som du är. Låt ingen annan styra över  dig eller ditt liv.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan