Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ängel Budskap (Bild 7 )

      Uppvaknande

Nu är tiden inne för att vakna upp ur en dvala. Det finns en annan väg ut ur din dröm. Du ska våga prata. För du kommer få en helt annan reaktion. Än du trodde var möjligt. Genom att du berättar bli det en stor positiv förändring. För det finns människor som är redo att hjälpa dig. Men du  behöver ta första steget. Genom att våga prata. Detta blir en väg ut mot friheten. Du kommer förstå att världen inte är så farlig. Som du trodde den var i dina tankar.

      Engagemang

Skaffa ett ändamål som ger mening i livet. Detta kommer ge dig både tro, hopp och kärlek. Det finns människor som ger styrka och hjälper andra med villkorslös kärlek. Detta kommer ge dig tilltro och göra livet lättare att leva. Du behöver i livet är att få fred och ro. För att tänka och förstå dig själv. Du kan förändra, förbättra och skapa nytt. Du har nyckel till ditt liv.

          Kraft

Hämta kraft från jordens moder. Urkraften kommer ge dig näring och ny energi. Kanske hitta en plats. Där du kan få tillfälle för eftertanke och ro. Naturen har mycket att ge. Skogen är ett naturligt sätt för sinnesro och avkoppling. Hitta ditt favoritställe. Meditation kan också ge svar på det du söker. Känslan av att känna doften av en blomma en sommardag. Ger energi och styrka.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan