Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Konsten att äga ditt liv

Få tre budskap från Universums änglar

Men innan du gör denna vägledning. Så vill jag berätta för dig. Om hur jag arbetar fram dessa budskap.  Jag  använder enkla ängel kort. Som ger mig ett meddelande. Sedan kanaliserar jag upp till universum. Där jag tar hjälp av änglar som kommer till mig. Dessa änglar ger oss förslag på vilken väg. Som ger oss mest effektivt resultat. Som från förr till nu, eller från nu till förr. För allt som existerar  i universum. Är tidlöst och flytande. Universum ger dig vägledning i livets små eller stora frågor. Prova gärna själv.

Här nedan kan du välja det kort. Välj det kort som du känner med hjärtat är rätt. Sedan gå in och läs mer på kosten att äga ditt liv.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan