Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Om Sylvia Lindholm

Jag heter Sylvia och är ett kanaliserade medium. Haft min förmåga från barnsben. Men det är på äldre dagar jag förstått mig på den. Jag träffade en medial kvinna. Som visade mig vägen. Hon blev med tiden både min vän och ledsagare. catering uppsala

Hon hjälpte mig förstå essensen i allt levande på jorden.  Hur vi ska lever i samklang med naturen, jorden och universum. Min mediala förmåga och intuition har med åren växt sig starkare.

Jag förstår nu hur viktig Intuitionen är samt hur det fungerar i min vardag. Men speciellt hur viktig den är när jag arbetar. Då är det viktigaste att våga lita på den fullt ut. Aldrig tveka för då låter du intellektet styra.

Så vill jag uttrycka en tacksamhet till alla människor i min omgivning. Som finns där och hjälper mig. Eller som kommer när jag behöver dem. Jag är ganska säker på att det finns jordänglar. Som skyddar oss och tar hand om oss. Visar oss på rätt väg genom livet.

Många hälsningar Diplomerat Medium

Sylvia, Elisabeth Lindholm

Jag arbetar som ett kanaliserande medium. Arbetar med att hjälpa människor få en förståelse för livet. Hjälp den som är vilsen. Hitta tillbaka på sin livsväg. Öka sin livsenergi, höja frekvens. Som gör livet får ett värde och blir meningsfullt.

Till startsidan